Stylingtjänster

stylingtjänster & priser

Vi är varumärket som borgar för erfarenhet och kvalitet sedan vi startade år 2007. Vi har Skånes största lager och alla typer av möbler. Innan vi stylar gör vi alltid en målgruppsanalys och tittar på vem vi tror kommer köpa bostaden och väljer därefter stil på möblerna.

0

+

Inredda bostäder
0
veckors hyrestid
0

%

Säljs inom hyrestiden
0
År sedan start
Stylingtjänster homestyling

Homestyling

Styling av tom bostad inför försäljning. Stylisterna gör en målgruppsanalys för att se vem bostaden främst vänder sig till. Sedan inreds din bostad för att kännas attraktiv och optimerad för att nå sin bästa potential. Stylade bostäder säljs generellt snabbare och till ett betydligt högre slutpris.

Kontakta Petra för kostnadsfri offert, så berättar hon även mer om hur vi jobbar och hur vi tänker kring just din bostad.

Komplettering

Ibland behövs det kompletteras upp i en bostad där det redan finns en del möbler och accessoarer. Då möter vi upp befintlig inredning och tittar på vad som eventuellt ska plockas bort och vad som ska adderas. Pris får du på plats när vår stylist besöker dig.

Fotostyling Deluxe

Här kompletterar vi upp din bostad med accessoarer, kuddar, konst och andra detaljer. I denna tjänst ingår inga stora möbler. Pris från 7 995:-

Privat inredningshjälp i SKåne
Stylingtjänster privat inredning

Privat inredningshjälp

Ska du inte flytta men vill ha hjälp att förändra din bostad eller komma plats i din nya? Vi hjälper dig med allt från små till stora projekt. Vi hjälper även till med färgsättning och har samarbetspartners som ger dig bra rabatter.

Pris från 2 995:- 

Övriga tjänster

Konsultation inför försäljning
Den här tjänsten passar dig som vill ha övergripande råd för hur du ska kunna maximera din bostads potential inför försäljningen. En av våra erfarna stylingkonsulter besöker dig drygt en vecka innan fotografering och går tillsammans med dig som säljare igenom hela bostaden rum för rum. 

Fotostyling inför försäljning
Den här tjänsten passar dig som vill ha hjälp med en sista slutfinish inför fotografering. En av våra stylingkonsulter besöker din bostad i samband med fotografering. Du som säljare har förberett i samråd med din mäklare eventuella åtgärder och inköp innan stylistens besök. Stylisten ser över helheten och arbetar med befintliga saker.

Båda dessa tjänster omfattar 60 minuter och vi erbjuder dem just nu för 1 995:- (ord. pris 2 495:-). Alla priser är inkl. moms och avdragsgilla.

Övriga stylingtjänster HomeLab

Vanliga frågor & svar

Home Lab har störst kapacitet i Skåne. För närvarande finns möbler och accessoarer till över 130 stycken kompletta »100-kvadratare«. Allt för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt med så stor variation som möjligt.

Om en avbokning som kommer mindre än 2 dygn innan det datum som bokningen avser måste vi ta ut en avbokningsavgift. Vi riskerar att stå utan arbete denna dag samtidigt som lönekostnader kommer som vanligt. Avbokningsavgiften är 5 000 kr.

För dig som privatperson är kostnaden avdragsgill vid försäljning. Om du gör en vinst på försäljningen kan du faktiskt skriva ner priset på stylingen med hela 22%. Så en lägenhet på som går på 20 000 kr att inreda kostar mig i realiteten bara 15 600 kr. Efter avdrag. Det här kan din mäklare mer om, man kan även läsa om detta på skatteverket.se

Hyrestiden är 8 veckor. Om man önskar att förlänga (efter de 8 veckorna) går det utmärkt. Detta prissätts individuellt på offert.

Professionellt stylade bostäder säljs generellt snabbare och oftast till betydligt högre priser. Det blir helt enkelt fler besök på både webbplatser och visningar.

Praktiskt tagit alla våra kunder gör så pass stor vinst att det verkligen lönar sig att anlita Home Lab. Dessutom är vi varumärket som borgar för kvalitet: start 2007, upp till idag har vi inrett tusentals bostäder. Av dessa är cirka 95% sålda inom hyrestiden.

Betalningstid för alla våra kunder (privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar) är 30 dagar netto. Alla priser ovan är inklusive moms.

Låt Home Lab styla din bostad!

Vi åtar oss uppdrag i hela Skåne med omnejd. Kontakta oss så återkommer vi med en offert för just Din bostad. Vi ser fram emot att höra från Dig!