Stylingtjänster

Praktiskt tagit alla våra kunder gör så pass stor vinst att det verkligen lönar sig att anlita Home Lab. Dessutom är vi varumärket som borgar för kvalitet: start 2007, upp till idag har vi inrett tusentals bostäder. Av dessa är cirka 95% sålda inom hyrestiden.

Homestyling

Styling av tom bostad inför försäljning. Stylisterna gör en målgruppsanalys för att se vem bostaden främst vänder sig till. Sedan inreds din bostad för att kännas attraktiv och optimerad för att nå sin bästa potential. Stylade bostäder säljs generellt snabbare och till ett betydligt högre slutpris.

Kontakta Petra för offert, så berättar hon även mer om hur vi jobbar och hur vi tänker kring just din bostad.

Komplettering

Ibland behövs det kompletteras upp i en bostad där det redan finns en del möbler och accessoarer. Då möter vi upp befintlig inredning och tittar på vad som eventuellt ska plockas bort och vad som ska adderas. Pris får du på plats när vår stylist besöker dig.

Fotostyling Deluxe

Här kompletterar vi upp din bostad med accessoarer, kuddar, konst och andra detaljer. I denna tjänst ingår inga stora möbler. Pris från 7 995:-

Hyrestid för styling

Hyrestiden är 6 veckor. Om man önskar att förlänga (efter de 6 veckorna) går det utmärkt. Detta prissätts individuellt på offert.

Övriga tjänster

Utöver dessa tjänster kan vi erbjuda Konsultation och Fotostyling.
Konsultation är bra om säljaren vill ha tips på hur de optimerar sin bostad på bästa sätt med befintlig inredning. Det är ju en sak att bo och en sak att sälja!
Fotostyling är bra när man vill ha hjälp med att sätta den sista touchen inför fotograferingen.
Båda dessa tjänster omfattar 60 minuter och vi erbjuder dem just nu för 1 995:- (ord. pris 2 495:-). Alla priser är inkl. moms och avdragsgilla.

Privat inredningshjälp

Ska du inte flytta men vill ha hjälp att förändra din bostad eller komma plats i din nya? Vi hjälper dig med allt från små till stora projekt. Vi hjälper även till med färgsättning och har samarbetspartners som ger dig bra rabatter. Pris från 2 995:- för 90 minuter.

Kapacitet

Home Lab har störst kapacitet i Skåne. För närvarande finns möbler och accessoarer till över 100 stycken kompletta »100-kvadratare«. Allt för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt med så stor variation som möjligt.

Avbokningar

Om en avbokning som kommer mindre än 2 dygn innan det datum som bokningen avser måste vi ta ut en avbokningsavgift. Vi riskerar att stå utan arbete denna dag samtidigt som lönekostnader kommer som vanligt. Avbokningsavgiften är 5 000 kr.

Avdragsgillt

För dig som privatperson är kostnaden avdragsgill vid försäljning. Om du gör en vinst på försäljningen kan du faktiskt skriva ner priset på stylingen med hela 22%. Så en lägenhet på som går på 20 000 kr att inreda kostar mig i realiteten bara 15 600 kr. Efter avdrag. Det här kan din mäklare mer om, man kan även läsa om detta på skatteverket.se

Betalningstid för alla våra kunder (privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar) är 30 dagar netto. Alla priser ovan är inklusive moms.