Priser

Home Lab- styling- priser

Praktiskt tagit alla våra kunder gör så pass stor vinst att det verkligen lönar sig att anlita Home Lab. Dessutom är vi varumärket som borgar för kvalitet: start 2007, upp till idag har vi inrett mer än 5000 bostäder. Av dessa är cirka 90% sålda inom hyrestiden. 

Homestyling

Styling av tom bostad inför försäljning. Stylisterna gör en målgruppsanalys för att se vem bostaden främst vänder sig till. Sedan inreds din bostad för att kännas attraktiv och optimerad för att nå sin bästa potential. Stylade bostäder säljs generellt snabbare och till ett betydligt högre slutpris.

Kontakta Petra för offert, så berättar hon även mer om hur vi jobbar och hur vi tänker kring just din bostad
Pris fr. 10.000 kr inkl. moms.
Alla priser inklusive moms.

Komplettering

När vi kompletterar upp en bostad där det redan finns en del möbler och accessoarer tar vi ut ett lägre pris än det du ser ovan. Pris får du på plats när vår stylist besöker dig. Lägsta pris för en komplettering är 10 000 kr.

Att bo i stylingen

Vill du bo i stylingen ska du tänka på att det är en påfrestning både för dig och för våra möbler och accessoarer. För dig, och din familj, innebär det att man faktiskt bor mitt i en utställning som man inte bör förändra eftersom det är försäljningens veritabla skyltfönster. För oss på Home Lab innebär det alltid ett visst slitage. Vill man bo i stylingen kostar det en extra avgift på 20% av ordinarie hyrespris.

Övriga tjänster

Utöver dessa tjänster kan vi erbjuda Konsultation och Fotostyling.
Konsultation är bra om säljaren vill ha tips på hur de optimerar sin bostad på bästa sätt med befintlig inredning. Det är ju en sak att bo och en sak att sälja!

Fotostyling är bra när man vill ha hjälp med att sätta den sista touchen inför fotograferingen.

Båda dessa tjänster omfattar 60 minuter och vi erbjuder dem just nu
för 2 995:-. Alla priser är inkl. moms och avdragsgilla.

Hyrestid

Hyrestiden är 42 dagar . Om jag vill förlänga (efter de 42 dagarna) går det utmärkt. Home Lab erbjuder då ett »dagspris« som precis matchar priset för de första 42 dagarna. Man kan även välja att köpa till en längre förlängning, den prissätts på offert.

Kapacitet

Home Lab har stor kapacitet. För närvarande finns möbler och accessoarer motsvarande cirka 70 kompletta »100-kvadratare«. Allt för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt.

Avbokningar

Om en avbokning som kommer mindre än 2 dygn innan det datum som bokningen avser måste vi ta ut en avbokningsavgift. Vi riskerar att stå utan arbete denna dag samtidigt som lönekostnader kommer som vanligt. Avbokningsavgiften är 5 000 kr.

Avdragsgillt

För dig som privatperson är kostnaden avdragsgill vid försäljning. Om du gör en vinst på försäljningen kan du faktiskt skriva ner priset på stylingen med hela 22%. Så en lägenhet på 60 kvm som går på 17 940 kr att inreda kostar mig i realiteten bara 13 993 kr. Efter avdrag. Det här kan din mäklare mer om, man kan även läsa om detta på skatteverket.se

Betalningstid för alla våra kunder (privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar) är 30 dagar netto. Alla priser ovan är inklusive moms.